Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie

Reactie plaatsen

Reacties

Marlies
2 dagen geleden

Marieke heeft de afgelopen jaren een prachtige en belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze meiden. Met liefdevolle aandacht, sensitiviteit en professionaliteit heeft zij onze dochters (nu 4 en 8) begeleid. Dit doet ze met oog voor hen als individu en hun ontwikkeling. Haar creativiteit en competenties (o.a. mindfulness en haptonomie) zet ze hierbij op een hele natuurlijke manier in. Daarnaast adviseert ze ons als ouders met open hart, zonder het over te nemen. Onze dochters zijn enorm gegroeid in hun bewustwording. Ze hebben geleerd hoe ze bij zichzelf kunnen blijven in verbinding met ons (en vice versa ;-).

Tessa
een maand geleden

Marieke, nogmaals bedankt voor de verhelderende haptonomische sessie en de ontspannende hapto massage. Degenen die bij jou sessies volgen, boffen maar met zo’n lieve, meelevende en deskundige therapeut! 👍🏻🙏

Dyan
een jaar geleden

Ik ben Dyan ik ben 7 ik heb geleerd dat ik rusteg word van een worstenbroodje zijn en een Donald Duckje lezen en haken. Marieke maakt een worstenbroodje van mij van het deken in bed

Judith Schots en Tim van Smaalen
een jaar geleden

Marieke is betrouwbaar, integer en buitengewoon enthousiast met oog voor positieve stimuli in de opvoeding van kinderen, zelfs voor de allerkleinste.

Wij kennen Marieke al langer als Nanny van onze baby tweeling (dus niet via Lotus en Laarzen), maar zijn graag positieve referenten. Ze doet haar werk met buitengewoon enthousiasme! Ze heeft oog voor onze wensen als (kritische) ouders, communiceert goed, is flexibel en komt altijd haar afspraken na. Opvallend is haar aandacht voor ontwikkeling en pogingen onze kinderen iets te leren in het bereik van hun leeftijd. Dit varieert van voorlezen tot zingen en van wandelingen tot het aanbieden van verschillend speelgoed om de zintuigen te prikkelen. Ze heeft ook oog voor de nodige rust. Kortom, Marieke is een bekwame jonge vrouw met indrukwekkende en realistische ambities aan wie wij zonder twijfel onze kinderen toevertrouwen.

Judith Schots en Tim van Smaalen

Sabrina Oomen
een jaar geleden

Marieke is een zeer deskundige vrouw met veel expertise die op een gedegen manier 'de vinger op de zere plek' kan leggen. Marieke brengt processen liefdevol op gang. Een vakvrouw!