Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie

Reactie plaatsen

Reacties

Arco en Anke Zeestraten
een jaar geleden

Lieve Marieke,
Wat ben jij ontzettend waardevol geweest in de groei van onze Suze! Wat zijn we blij dat jij op ons pad bent gekomen. Wat jij kinderen te bieden hebt, is van onschatbare waarde! Binnen korte tijd leerde jij Suze al heel erg goed kennen, ze voelde zich bij jou vrij om zichzelf te zijn en door middel van spel, begeleiding, ontdekken en ruimte heb jij haar laten groeien. Jij hebt Suze geleerd dat ze ook eigen keuzes mag maken zonder aan anderen te denken. Jij hebt haar woorden gegeven waarmee ze dat wat ze voelt naar ons toe kan benoemen waardoor we er mee aan de slag kunnen (want ja, dat emmertje met donker water loopt nog wel eens over). Dat hadden wij (Suze en wij als ouders) nodig. Jij was er altijd voor Suze, jij zag haar echt, bij jou kon ze onbevangen genieten en zichzelf zijn.
Suze gaat jou ontzettend missen, maar we weten allemaal; Suze is zo gegroeid dat ze "het bos" niet meer nodig heeft, dat het een extra-tje is.
Marieke heeft niet alleen voor Suze zoveel betekend , maar ook wij als ouders hebben door Marieke zo'n ander beeld gekregen van onze knapperd. Want er zitten ook zoveel mooie kanten aan hoogsensitief zijn! Hele bijzondere, je moet er alleen op de juiste manier mee om leren gaan.
Wij gunnen het echt elk kind, elke ouder, de omgeving waar Marieke heel knap gebruik van maakt, de elementen, de manier waarop de met de kinderen aan de slag gaat en de liefde die ze aan ieder geeft. Liefde, aandacht, ruimte, genieten, de natuur en mindfull zijn naar ons idee sleutelwoorden die Marieke omschrijven. Ga door met dat waar je goed in bent Marieke en laat nog heel veel kinderen (en hun ouders) groeien. Je hebt een heel bijzonder plekje in Suze haar hart!

Marlies
een jaar geleden

Marieke heeft de afgelopen jaren een prachtige en belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze meiden. Met liefdevolle aandacht, sensitiviteit en professionaliteit heeft zij onze dochters (nu 4 en 8) begeleid. Dit doet ze met oog voor hen als individu en hun ontwikkeling. Haar creativiteit en competenties (o.a. mindfulness en haptonomie) zet ze hierbij op een hele natuurlijke manier in. Daarnaast adviseert ze ons als ouders met open hart, zonder het over te nemen. Onze dochters zijn enorm gegroeid in hun bewustwording. Ze hebben geleerd hoe ze bij zichzelf kunnen blijven in verbinding met ons (en vice versa ;-).

Tessa
een jaar geleden

Marieke, nogmaals bedankt voor de verhelderende haptonomische sessie en de ontspannende hapto massage. Degenen die bij jou sessies volgen, boffen maar met zo’n lieve, meelevende en deskundige therapeut! 👍🏻🙏

Dyan
3 jaar geleden

Ik ben Dyan ik ben 7 ik heb geleerd dat ik rusteg word van een worstenbroodje zijn en een Donald Duckje lezen en haken. Marieke maakt een worstenbroodje van mij van het deken in bed

Judith Schots en Tim van Smaalen
3 jaar geleden

Marieke is betrouwbaar, integer en buitengewoon enthousiast met oog voor positieve stimuli in de opvoeding van kinderen, zelfs voor de allerkleinste.

Wij kennen Marieke al langer als Nanny van onze baby tweeling (dus niet via Lotus en Laarzen), maar zijn graag positieve referenten. Ze doet haar werk met buitengewoon enthousiasme! Ze heeft oog voor onze wensen als (kritische) ouders, communiceert goed, is flexibel en komt altijd haar afspraken na. Opvallend is haar aandacht voor ontwikkeling en pogingen onze kinderen iets te leren in het bereik van hun leeftijd. Dit varieert van voorlezen tot zingen en van wandelingen tot het aanbieden van verschillend speelgoed om de zintuigen te prikkelen. Ze heeft ook oog voor de nodige rust. Kortom, Marieke is een bekwame jonge vrouw met indrukwekkende en realistische ambities aan wie wij zonder twijfel onze kinderen toevertrouwen.

Judith Schots en Tim van Smaalen

Sabrina Oomen
3 jaar geleden

Marieke is een zeer deskundige vrouw met veel expertise die op een gedegen manier 'de vinger op de zere plek' kan leggen. Marieke brengt processen liefdevol op gang. Een vakvrouw!