Individuele begeleiding

Een extra paar ogen, een koffer vol tools en alle tijd om jou te helpen

Opvoeden is een bijzondere uitdaging die soms ook als overweldigend en ingewikkeld ervaren wordt. Sta je wel eens stil bij de vraag wie jij als opvoeder bent? En wie jij als opvoeder wil zijn? Ieder kind is anders en heeft daarom iets anders van jou als opvoeder nodig. Het is aan jou om in jezelf de ruimte en kracht te vinden om zo goed mogelijk te voldoen aan die wens. Dit is een terugkerende uitdaging, want met iedere nieuwe levensfase van je kind, dienen zich nieuwe lessen aan. Het kan zijn dat het opvoeden je gemakkelijk afgaat, maar dan ineens je leven overspoelt of dat je tegen specifieke dingen aanloopt, waarbij je het fijn vindt als ik met je meekijk en jou coach. Ik kan jou op twee manieren coachen:

Help mij!
Voor als je voelt dat je je kind 'meer zou willen bieden'. Ik coach jou om terug in contact te komen met wie jij als opvoeder bent en hoe jij vanuit jouw kracht kan opvoeden. 

Help mij mijn kind te helpen!
Soms voel je als ouder dat er niemand anders nodig is om je kind te helpen, maar kan je zelf net niet de juiste tools vinden die aansluiten bij de hulpvraag van je kind. Ben jij creatief genoeg en heb je de tijd om extra met je kind bezig te zijn? Dan kijken we samen naar hoe jij jouw kind het best kan helpen.  

Kosten:
Intakegesprek: Gratis!
Sessie: €75 (90 min. begeleiding)

Gebruik het formulier hieronder om in contact te komen: