Prijzen

Wanneer je met groepjes kinderen aan de slag gaat met emoties, rust en creativiteit, is een bepaalde basisveiligheid in de groep een hele fijne randvoorwaarde. Het aangaan van een commitment wat betreft aanwezigheid en inzet, draagt bij aan die basisveiligheid. Als begeleider van de groep kinderen, kan ik het belang daarvan enkel onderstrepen. Daarom is een abonnement op de mindful buitenspeelclub financieel voordeliger dan een strippenkaart. De strippenkaart is in het leven geroepen om kinderen en ouders de vrijheid te geven uit te proberen. De strippenkaart is niet persoonsgebonden en kan dus ook worden ingezet om broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen. 

In principe gaat de mindful buitenspeelclub ook door in vakanties. Dit gaat altijd in  overleg met de behoeften en mogelijkheden van kinderen en hun wettelijk  vertegenwoordigers.

Volgens het Dana principe
Niet voor alle ouders is het mogelijk hun kind deel te laten nemen aan een club. Mocht de mindful buitenspeelclub helemaal passen bij jouw kind, maar heb je op dit moment niet de financiële middelen om deelname te vergoeden? Neem dan contact met me op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

DE EERSTE KEER PROBEREN

Een keer proberen, moet altijd kunnen! Voor €5 mag je eenmalig proberen. Dit dient voorafgaand aan de deelname contant afgerekend te worden. Laat me even weten dat je komt!

STRIPPENKAART

Een strippenkaart kost €155 (incl. BTW) en geeft 10x toegang. Per keer en per kind dat komt, wordt één strip afgetekend. De strippenkaart is niet persoonsgebonden en heeft geen houdbaarheidsdatum. Dit betekent dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes altijd een of meerdere keren mee kunnen komen op dezelfde strippenkaart. De kinderen dienen de strippenkaart bij zich te hebben op het moment dat ze mee willen doen.